Sunday, April 18, 2010

Blogspot.com

Кога ОН НЕТ ќе ти уништат два блога, не ти останува ништо друго освен blogspot.com.
Сиромашен старт-зошто е без кеиф.
Значи, Скоро две години се трудев околуwww.nadezna.blog.com.mk, потоа насилно се преселив на www.nadeznan.blog.mk, за и тоа да го утнат.
Сега овде, не по своја волја, ама што се мора се мора....
Еднаш блогер, засекогаш блогер....

3 comments:

  1. ај ај, факт е дека насилно нѐ истераа од старата па сега и од новата нешто ни кројат.. Нема потреба да немаш волја, кога човек ќе изгуби сѐ, има најмногу слобода оти нема страв од повторно губење, сега може само да создава! Ајт така! :)

    ReplyDelete
  2. Нека е со среќа новиот блог Наде, а ќе живееме со надеж дека ќе се поправат работите на нашиот.

    ReplyDelete
  3. Не знам колку ке се задржам тука, сепак, нека биде добра резерва :)

    ReplyDelete